Tarım teknolojileri girişimi Agrovisio, 2 milyon euro değerleme üzerinden yatırım aldı


Sürdürülebilir gıda üretimi ve güvencesine yönelik çözümler üretmek amacıyla kurulan Agrovisio, 2 milyon euro değerleme üzerinden yatırım aldı.


Tarım teknolojilerine odaklanan bir girişim olarak karşımıza çıkan Agrovisio'nun 10 milyon TL değerleme ile yatırım aldığını geçtiğimiz Ocak ayında sizlere aktarmıştık. Bugün edindiğimiz bilgilere göre Agrovisio, 2 milyon euro değerleme üzerinden yeni bir yatırım aldı.


2 milyon euro değerleme üzerinden gerçekleşen yatırım turuna ise Startup Wise Guys, E. Bora Büyüknisan, Aristo ApS, Cenciarini & Co. Merchant and Investment Banking, Çukurova Yatırım Platformu, Keiretsu Forum Türkiye, Galata Business Angels ve EGİAD Melekleri katıldı.


Agrovisio'nun ne kadar yatırım aldığı ise açıklanmadı. Agrovisio tarafından aktarılan bilgilere göre girişim, 6 ay içinde değerlemesini 2 katına çıkardı.


Agrovisio Ekibi



Kaynakça: Webrazzi. “Tarım teknolojileri girişimi Agrovisio, 2 milyon euro değerleme üzerinden yatırım aldı”. Erişim: 2 Kasım 2021. https://webrazzi.com/2021/11/02/tarim-teknolojileri-girisimi-agrovisio-2-milyon-euro-degerleme-uzerinden-yatirim-aldi.

Dijital Kuluçka Merkezi

Akıllı cihaz uyumu sayesinde bilgisayar, telefon ve akıllı diğer tüm cihazlara kurabilir kolayca erişebilirsiniz.

KAPAT
UYGULAMAYI KUR