Esra Özden’e Leyla Alaton’un elinden ödül

Başarı hikâyeleriyle ilham veren kadınların deneyimlerini paylaştığı Kadın Girişimcileri Destekleme Zirvesi ve Ödül Töreni’nin 5’ncisi yapıldı. İş hayatı ve sosyal sorumluluk alanlarında ilklere imza atan kadınların ödüllendirildiği etkinlik yoğun ilgi gördü.

Arnica Yönetim Kurulu Başkanı Senur Akın Biçer, etkinliğin açılışında yaptığı konuşmasında Cumhuriyet’in 100’üncü yılına vurgu yaparak, daha güçlü bir Türkiye’ye iş hayatında daha etkin kadınların mevcudiyetiyle ulaşılabileceğini söyledi.

Yöneticiliğini YAPDER Başkanı Celal Toprak’ın, sunuculuğunu gazeteci Pınar Odabaşı’nın üstlendiği ‘Kadın Girişimcileri Destekleme Zirvesi’nde Girişimcilik Ekosistemi Derneği (GED) Başkanı Esra Özden de ödül alan başarılı kadınlar arasında yer aldı. Jüri, GED Başkanı Esra Özden’e verilen ödülün gerekçesini, ‘Türkiye’de yenilikçi girişimciliğin gelişmesine önemli katkı sağlayan dünyanın ilk Dijital Kuluçka Merkezi projesini hayat geçirmesi’ olarak açıkladı.

ATATÜRK BU TABLOYU GURURLA İZLİYORDUR

Ödülünü Türkiye’nin başarılı iş kadınları arasında yer alan Alarko Holding Yönetim Kurulu Üyesi Leyla Alaton’un elinden alan Özden, “Bu ödülü Cumhuriyet’imizin 100’üncü yılında alıyor olmak benim için çok anlamlı. Yanı sıra ‘Dijitalleşen Dünyada Kadın’ mottosuyla gerçekleştirilen bir zirvede alıyor olmak da çok anlamlı. Bu kadar başarılı iş kadınının aynı platformda bulunduğu bir ortamda ödül alıyor olmak da çok değerli. Liderimiz Atatürk’ün, Cumhuriyet kadınları Sabiha Gökçen’in, Süreyya Ağaoğlu’nun, Halide Edip Adıvar’ın şu an bizi izlediğini ve mutlu olduklarını hissediyorum. GED Yönetim Kurulu olarak internet üzerinden faaliyete geçirdiğimiz Dijital Kuluçka Merkezi’ne girişimci adayı tüm kadınlarımızın kayıt yaparak eğitim, mentor ve yatırımcı imkânlarından yararlanmalarını arzu ediyorum” diye konuştu.      

DİJİTAL DÜNYADA KADIN PANELİ

İhlas Grubu’nun ekonomi yayını Türkiye’de İş Dünyası dergisinin işbirliğiyle gerçekleştirilen, Uyumsoft, Zücder, Hepsiburada ve Seger’in destekçileri arasında yer aldığı zirvede ‘Cumhuriyet’in 100’üncü Yılında Dijitalleşen Dünyada Kadın’ başlıklı panel düzenlendi. Moderatörlüğünü Leyla Alaton’un yaptığı panelde Reis Gıda Yönetim Kurulu Üyesi Işılay Reis Yorgun, İstanbul Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Kübra Orakçıoğlu Kazan, Kebo A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Çiğdem Kıral ve Turkaş Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çökmez konuşmacı oldu.  


Zirvede ödül alan bazı iş kadınları şöyle:

  1. Ümit Boyner (Boyner Holding Yönetim Kurulu Üyesi)
  2. Zeynep Bodur Okyay (Kale Group Yönetim Kurulu Başkanı & CEO’su)
  3. Harika Karahan Batallı (Doğuşçay Yönetim Kurulu Üyesi)
  4. Esra Özden (Girişimcilik Ekosistemi Derneği Başkanı)
  5. Işıl Akdemir Evlioğlu (Garanti Bankası BBVA Genel Müdür Yardımcısı)
  6. Aslı Erdoğan (Hisar Çatal Kaşık Yönetim Kurulu Üyesi)  
  7. Bedia Teymur (haberler.com Genel Yayın Müdürü)
  8. Doç. Dr. Elif Nur Fırat Karalar (Koç Üniversitesi Öğretim Üyesi)
  9. Ece Vahapoğlu (Sunucu, Yazar ve Sağlıklı Yaşam Koçu)
  10. Sinem Sandıkçı Gökçen (L’Oréal Türkiye Genel Müdürü)
  11. Cansu Ergün (Migros Sürdürülebilirlik Yönetimi Grup Müdürü)
  12. Hatice Öz (Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi)  

Dijital Kuluçka Merkezi

Akıllı cihaz uyumu sayesinde bilgisayar, telefon ve akıllı diğer tüm cihazlara kurabilir kolayca erişebilirsiniz.

KAPAT
UYGULAMAYI KUR